Relat d’octubre: “El senyor de la guerra”

per

en

14 de maig de 1.152

M’ha despertat un mal son. El resplendor de la lluna il·lumina l’estança. La platejada llum no em calma, al contrari, m’inquieta i desassossega. Em fa adonar-me’n de la greu i cruel situació que hem d’afrontar. Així mateix em recorda que a trenc d’alba m’hauré de posar el vestit de ferro que sempre he portat amb tant d’honor i d’orgull.

Desitjaria que la nit no acabés, que la foscor no es sotmetés a la claror, que a
tothora les tenebres fossin tan espesses com ara són les meves angoixes.

De fora m’arriba la cridòria dels homes. Són soldats valents i estan delitosos
per emprendre la gesta. Ignoren que dintre de poc seran carronya de voltors i
que jo, el seu capità, seré qui, sabent on els porto, els engresqui a una batalla
que està perduda abans de començar.

Pilar Montero


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant, esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxeu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies